ΣΟΚ: Στο σκοτάδι πολύτεκνη οικογένεια της Ξάνθης εδώ και οκτώ μήνες!

Χωρίς παροχή ηλεκτρικού ρεύματος έχει μείνει εδώ και οκτώ περίπου μήνες μια πολύτεκνη οικογένεια της Ξάνθης, που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποπληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ με αποτέλεσμα αυτή να έχει προχωρήσει στη διακοπή.

Πρόκειται για ιδιαίτερα ευπαθή ομάδα του πληθυσμού της Ξάνθης καθώς δεν διαθέτει εισοδηματικούς πόρους και άμεση ήταν η κινητοποίηση της Λαϊκής Επιτροπής Ξάνθης η οποία ζήτησε την επανασύνδεση του ρεύματος από τη ΔΕΗ.

«Η διακοπείσα εδώ και οκτώ μήνες παροχή σε πενταμελή οικογένεια με παρόμοια δύσκολη οικονομική κατάσταση για την οποία προηγούμενη προσπάθεια από την Λαϊκή Επιτροπή δεν είχε βρει ανταπόκριση από την Περιφερειακή Διεύθυνση Βόρειας Ελλάδας της ΔΕΗ» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΛΕ Ξάνθης ενώ παράλληλα γίνεται σαφές πως θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις ώστε άμεσα να επανέλθει το ρεύμα στην πολύτεκνη οικογένεια.

Παράλληλα πριν από μια περίπου εβδομάδα υπήρξαν αντίστοιχες κινητοποιήσεις για ακόμη μια πολύτεκνη οικογένεια της Ξάνθης η οποία αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, ενώ στην περίπτωση αυτή βρέθηκε λύση και η ΔΕΗ προχώρησε στην επανασύνδεση του ρεύματος.

(πηγή: thrakitoday.com)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399