Αλεπουδίτσα θηλάζει πεινασμένο κοάλα μετά τις φωτιές στην Αυστραλία – Το θαύμα της φύσης και της αγάπης

alepou_taizi_koala«Μητέρα είναι ρήμα. Είναι κάτι που κάνεις, όχι απλά αυτό που είσαι» έλεγε η εκπαιδευτικό και ακτιβίστρια της εποχής Ντόροθι Φίσερ τον 20ό αιώνα. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει μόνο για την ανθρωπότητα, αλλά και για κάθε άλλο είδος του ζωικού βασιλείου.

Ερχόμενοι ξανά στον 21ο αιώνα και το 2020, μια περίοδος όπου η Αυστραλία περνάει το χειρότερο καλοκαίρι της ιστορίας της, υπάρχει κι ένα γλυκό βίντεο που έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Twitter.

Ήταν η στιγμή που μια αλεπουδίτσα, με έντονο το ένστικτο της μητρότητας, έδωσε λίγο από το μητρικό της γάλα σε ένα ταλαιπωρημένο – από τις καταστροφικές πυρκαγιές – κοάλα. Εκείνο παραδίνεται πλήρως στο αίσθημα της πείνας που το ταλαιπωρεί.

«Τα μωρά ζώα έχουν χάσει τις μητέρες τους και αντίστροφα. Αυτή η εικόνα αποτελεί δυνατό παράδειγμα για την ανθρωπότητα» γράφει ένας χρήστης στο Twitter.

(Πηγή: hairt.gr)

 

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399