Κι όμως συνέβη… Γιαννιτσά: Κατάληψη στο 1ο Λύκειο για να μην επιστρέψουν συμμαθητές τους από εκδρομή στην Ιταλία…

1o_lykeio_gianitsonΥπό κατάληψη βρισκόταν σήμερα το 1ο Λύκειο Γιαννιτσών με τους μαθητές να  ζητούν να μην επιστρέψουν στο σχολείο οι μαθητές της Γ’ Λυκείου που συμμετείχαν σε εκδρομή στην Ιταλία λόγω φόβου για κρούσματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, το σχολείο βρισκόταν από το πρωί υπό κατάληψη η οποία ωστόσο το μεσημέρι έληξε.

Με αυτό τον τρόπο οι μαθητές της Α’ και της Β’ Λυκείου διαμαρτυρήθηκαν για την επιστροφή των συμμαθητών τους της  Γ΄Λυκείου από την πολυήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που καταγράφονται στην γειτονική χώρα.

Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου αναμένεται να επιστρέψουν αύριο κανονικά στο σχολείο έπειτα και από τη σχετική οδηγία που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας η οποία αναφέρει ότι όλα τα παιδιά που βρίσκονταν στην Ιταλία για εκπαιδευτική εκδρομή θα συνεχίσουν κανονικά τα μαθήματα τους.

(Πηγή: alfavita.gr)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399