Σοκ στη Φλόριντα: Αστυνομικός πέρασε χειροπέδες σε 6χρονη

heiropedes_6hroniΧειροπέδες πέρασε αστυνομικός σε μια 6χρονη στο Ορλάντο της Φλόριντα, όταν κλήθηκε στο σχολείο επειδή η μαθήτρια σε ένα ξέσπασμα φέρεται να κλώτσησε και να χτύπησε μία δασκάλα.

Στο σημείο έφθασε περιπολικό και ο αστυνομικός πέρασε τις ειδικές χειροπέδες στα χεράκια της μικρής που αρχίζει να κλαίει και να διαμαρτύρεται.

Την οδήγησε στο περιπολικό ενώ εκείνη ακούγεται να λέει ότι δεν θέλει να μπει μέσα. “Πρέπει” επιμένει αυτός.

Στη συνέχεια ο αστυνομικός απολύθηκε γιατί σύμφωνα με τους κανόνες απαγορεύεται να συλλάβει παιδί κάτω των 12 ετών χωρίς να είναι “παρών” επιτηρητής για να εγκρίνει τη σύλληψη. Ο αστυνομικός δεν επικοινώνησε με κανέναν.

Η οικογένεια της μικρής μαθήτριας που είναι πρωτάκι έδωσε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα το βίντεο από το περιστατικό, που συνέβη τον Σεπτέμβριο.

Ο αστυνομικός ακούγεται στο βίντεο να υπερηφανεύεται ότι έχει συλλάβει κι άλλους ανήλικους και προσπαθεί να επιβεβαιώσει τους αρμόδιους του σχολείου ότι το κρατητήριο ανηλίκων δεν είναι και τόσο άσχημο. Μάλιστα, είπε στους υπευθύνους ότι έχει κάνει περισσότερες από 6.000 συλλήψεις στην καριέρα του, περιλαμβανομένου και ενός 6χρονου που κατηγορείτο για κλοπή. Οι υπάλληλοι του σχολείου του είπαν ότι η Κάια είναι έξι ετών.

(Πηγή: enikos.gr)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399