Βγάζουν τα παιδιά ξυπόλητα στο δρόμο … για μερικά ευρώ – Επί ποδός δημοτική αστυνομία & ΕΛ.ΑΣ.

Σε εγρήγορση η ΕΛ.ΑΣ. και η δημοτική αστυνομία μπροστά στο φαινόμενο της επαιτείας που, ειδικά την περίοδο των γιορτών, βρίσκεται σε έξαρση – Έμφαση και στην παράνομη και προκλητική στάθμευση που προκαλεί κυκλοφοριακό «έμφραγμα»

Παιδιά ξυπόλητα, με κοντομάνικα μπλουζάκια μέσα στο κρύο βγάζουν επιτήδειοι προκειμένου να εκβιάσουν τον οίκτο των περαστικών. Το φαινόμενο της επαιτείας, όσο πλησιάζουμε στις γιορτές, σημειώνει έξαρση με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που ζητούν ελεημοσύνη, να πολλαπλασιάζονται στους δρόμους…

Παρατηρώντας μικρά παιδιά να πολλαπλασιάζονται στους δρόμους αλλά και μικροπωλητές … σε κάθε γωνία, η δημοτική αστυνομία ήρθε σε συνεννόηση με την ΕΛ.ΑΣ. καταστρώνοντας ένα σχεδιασμό για την εορταστική περίοδο. Από χθες, μεικτά κλιμάκια περιπολούν, πρωί και βράδυ, στο κέντρο του Ηρακλείου, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η κατάσταση.

Η οδηγία που έχει δοθεί περιλαμβάνει την κατάσχεση των ειδών που πωλούν οι πλανόδιοι μικροπωλητές, ενώ με ευαισθησία θα αντιμετωπίζεται το θέμα των μικρών παιδιών, που πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης στα χέρια επιτήδειων, που στα προσωπάκια του βλέπουν … πηγή εσόδων!

(πηγή: cretalive.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399