Δύο παιδάκια στην αποθήκη ψυχών σε γειτονιά του Ηρακλείου Κρήτης

Η αποκάλυψη της αποθήκης ανθρώπινων ψυχών, σε γειτονιά του Ηρακλείου, συγκλονίζει την τοπική κοινωνία καθώς εκτός από τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης για τα 16 άτομα που στοιβάζονταν… μέσα σε ένα χώρο λίγων τετραγωνικών, η παρουσία δύο παιδιών σε αυτή την … τρώγλη αποτελεί “γροθιά στο στομάχι”. Η έφοδος της τοπικής ΕΛΑΣ στην περιοχή των Καμινίων έφερε στο φως μία απίστευτη εικόνα, εν έτει 2013, με ανθρώπους να ζουν χειρότερα και από … ζώα.

Οι άνθρωποι αυτοί, όλοι αλλοδαποί, ανάμεσα τους και δύο παιδιά, ήταν άτομα τα οποία μέσα από ένα κύκλωμα διακίνησης θα προωθούνταν σε χώρες της Ευρώπης. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για απάνθρωπες συνθήκες υγιεινής, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρές αρρώστιες στους 16 ανθρώπους.

Μετά από προσεκτικές κινήσεις των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και συντονισμένες έρευνες, κατάφεραν να συλλάβουν δύο άτομα που φαίνεται να είναι και αυτοί που είχαν στήσει την … αποθήκη! Το κύκλωμα εξαρθρώθηκε και οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

(πηγή: prismanews)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399