Μία μοναδική ιστορία αγάπης από μία μεταμόσχευση καρδιάς

Μία συγκλονιστική ιστορία αγάπης που θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας γεννήθηκε μέσα από μία μεταμόσχευση καρδιάς.

Ο θάνατος του αδελφού της Ερίν στις ΗΠΑ ήταν η αιτία για να γνωριστεί με τον Κόνορ. Οι δυο τους ήταν άγνωστοι μεταξύ τους. Η μοίρα τους έφερε κοντά την περίοδο που εκείνη θρηνούσε τον αδελφό της και εκείνος προσπαθούσε να κρατηθεί στη ζωή, καθώς έπρεπε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς λόγω γενετικού προβλήματος.

Η αναμονή για τη νέα καρδιά που θα  έσωζε τον Κόνορ κράτησε 96 ολόκληρες μέρες.

Ζούσε με τεχνητή καρδιά μέχρι που ήρθε η ειδοποίηση. Ένας νεαρός άνδρας, ο Κέλεν, είχε πεθάνει και η οικογένειά του δώρισε τα όργανά του. Αυτός ο άτυχος νεαρός ήταν ο αδελφός της Ερίν ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Η καρδιά του Κέλεν, του αδελφού της Ερίν έφτασε με αερογέφυρα ζωής, η μεταμόσχευση έγινε και είχε απόλυτη επιτυχία.

Λίγο καιρό αργότερα, ο Κόνορ, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για την δεύτερη ευκαιρία που είχε για να ζήσει θέλησε να μάθει την ταυτότητα του ανθρώπου που τον έσωσε. Η οικογένεια συμφώνησε και το ραντεβού κανονίστηκε μέσω του νοσοκομείου.

Με το μεταγιόν που αναγράφει τα ονόματα Κέλεν και Κόνορ και τον αριθμό 552, όσες και οι εγχειρήσεις καρδιάς στη Μινεάπολις, πήγε και συνάντησε την Έριν για πρώτη φορά. Τότε κατάλαβε ότι είχε ερωτευτεί κεραυνοβόλα και εκείνη όμως κόλλησε το βλέμμα της πάνω του όταν ένιωσε ότι γνωρίζει τον άνθρωπο που ζει χάρη στην καρδιά του αγαπημένου της αδελφού.

«Νιώθω σαν να του μιλάω κάθε μέρα, νιώθω σαν να ακού τη φωνή του αδελφού μου όλη την ώρα» λέει η Ερίν.

Η 32χρονη Ερίν και ο 25χρονος Κόνορ ξεκίνησαν δειλά δειλά να βγαίνουν ραντεβού ώσπου 4 χρόνια μετά επισημοποίησαν τη σχέση τους και τώρα είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε το video:

(πηγή: madata.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399