Έχει σώσει την αδελφή του 22 φορές από τον θάνατο!

Ένα οκτάχρονο αγοράκι έχει σώσει τη μικρή του αδελφή 22 φορές από βέβαιο θάνατο, δίνοντάς της το «φιλί της ζωής»…

Η μικρή έχει γεννηθεί με μία σπάνια ασθένεια κατά την οποία μπορεί το κοριτσάκι ανά πάσα στιγμή να σταματήσει να αναπνέει. Ο μεγαλύτερος αδελφός της Χάρι Φλιν έμαθε το φιλί της ζωής, τις γνωστές σε όλους μας τεχνητές αναπνοές, με ένα αρκουδάκι του Ερυθρού Σταυρού και από τότε, όποτε χρειαστεί το χρησιμοποιεί για να σώσει την αδελφή του. Η μικρή Ίσαμπελ γεννήθηκε πρόωρα με άπνοια, μία χρόνια ασθένεια με την οποία μπορεί απροειδοποίητα να σταματήσει να αναπνέει.

Ο Χάρι έχει κάνει τεχνητές αναπνοές στην αδελφή του ενώ έβλεπαν τηλεόραση, ψώνιζαν στο σούπερ μάρκετ ή έβγαιναν βόλτα με όλη την υπόλοιπη οικογένεια.

Ο 8χρονος έμαθε και την άλλη αδελφή τους, την 5χρονη Μόλι πώς να κάνει τεχνητές αναπνοές σε περίπτωση που εκείνος ή η μητέρα τους δεν είναι παρόντες αν πιάσει κρίση τη μικρή Ίσαμπελ.

Όπως καταλαβαίνετε, ο μικρός είναι ένας θησαυρός για όλη την οικογένειά του αλλά και ήρωας που έχει καταφέρει να σώσει το κοριτσάκι τόσες πολλές φορές.

(πηγή: madata.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399