Συγκινητικό: Πυροσβέστης κάνει τεχνητή αναπνοή σε νεκρό σκύλο

Ο πυροσβέστης από τη Χιλή που θα δείτε στο βίντεο θα σας συγκινήσει. Αφού σβήστηκε η φωτιά σε μια πολυκατοικία και άρχισαν να βγάζουν έξω τους ενοίκους, κάπου ανακάλυψε ένα μικρό σκυλάκι το οποίο ναι μεν δεν είχε καεί αλλά η καρδιά του είχε σταματήσει από τους καπνούς και τις αναθυμιάσεις. Δεν το προσπέρασε επειδή ήταν σκυλί. 

Έβγαλε το σκυλί στον καθαρό αέρα και άρχισε να του κάνει τεχνητή αναπνοή, στόμα με στόμα μέχρι να ζωντανέψει το σκυλί.

Στο βίντεο όπως θα δείτε ο πυροσβέστης δεν το βάζει κάτω. Τα έχει παρατήσει όλα, φέρνει το στόμα του στο στόμα του σκύλου και του φυσάει την ίδια του την ανάσα για να ζήσει ο σκύλος, η καρδιά του οποίου είχε σταματήσει. Αρχικά δεν υπάρχει καμία αντίδραση, όμως ο πυροσβέστης σαν να επρόκειτο για άνθρωπο συνεχίζει απτόητος, κάθε φορά όλο και πιο έντονα, με μεγαλύτερο πάθος. Σαν να είχε βάλει στοίχημα ότι το σκυλί δεν θα του πεθάνει στα χέρια του.

Ένας συνάδελφος του έρχεται προς βοήθεια του και αρχίζει να κάνει και εκείνος μαλάξεις στο κορμί του νεκρού σκύλου, και να πιέζει με δύναμη την καρδιά του.

Υπάρχουν κάποια πλάνα όπου το κεφάλι του νεκρού σκύλου γυρνάει και φαίνονται τα μάτια του δίχως ζωή, άψυχα. Όμως ο πυροσβέστης δεν τα παρατάει και συνεχίζει σαν να θέλει να νικήσει τον θάνατο. Και τελικά τον νίκησε.

Δείτε το video:

(πηγή: briefingnews.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399