Το ‘ξερες; Το ίντερνετ και η τηλεόραση κόβουν χρόνια από τη ζωή μας!

Για ποιους λόγους όμως;

Σύμφωνα με έρευνες, μερικές καθημερινές συνήθειες των περισσότερων ανθρώπων κόβουν χρόνια ζωής. Εκτός από τις πιο γνωστές συνήθειες όπως είναι το κάπνισμα, υπάρχουν και μερικές ακόμα που είναι δύσκολο να τις αντιληφθεί κάποιος.

Η τηλεόραση έχει άμεση σχέση με την παχυσαρκία και όχι μόνο. Όταν κάθεστε μπροστά από την τηλεόραση για αρκετές ώρες έχει πολλές πιθανότητες να παρουσιάσετε καρδιαγγειακά προβλήματα και παχυσαρκία. Η ακινησία κατά τη διάρκεια που βλέπετε τηλεόραση είναι μία από τις κυριότερες αιτίες. Πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσετε κίνηση στη ζωή σας, ακόμα και όταν βλέπετε τηλεόραση. Δουλειές στο σπίτι, στατικό ποδήλατο, διάδρομος είναι κάποιες επιλογές για εσάς που αγαπάτε τα τηλεοπτικά σήριαλ και όχι μόνο.

Το ίντερνετ έχει άμεση σχέση με την κατάθλιψη. Είναι ένα trend που κρατάει χρόνια και σίγουρα έχει μέλλον. Το πολύωρο σερφάρισμα στο ίντερνετ είτε για ενημερωτικούς λόγους, ή για τα αγαπημένα όλων social media μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Άγχος, χαμηλή αυτοεκτίμηση, ακόμα και κατάχρηση σε εθιστικές ουσίες είναι κάποια από αυτά που έχουν παρατηρηθεί σε αρκετούς ανθρώπους που έχουν εθιστεί στο ίντερνετ. Σίγουρα το σερφάρισμα έχει διευκολύνει αρκετά τη ζωή όλων και προσφέρει πολλά, ωστόσο όλα θέλουν μέτρο στη ζωή μας.

Επομένως προσοχή στην ισορροπημένη χρήση και των δύο!

(πηγή: briefingnews.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399