STOP σε εισαγωγές και χειρουργεία στο Αττικό λόγω έλλειψης χρημάτων!!!

Την ώρα που ο Άδωνης Γεωργιάδης μιλά για τον περιορισμό των δαπανών στα Νοσοκομεία το 2013 και ετοιμάζει νέο «τσεκούρι» στο πρόγραμμα προμηθειών του 2014 φαίνεται ότι αυτό οδηγεί σε αναστολή λειτουργίας κρίσιμων υπηρεσιών των Νοσοκομείων.

Το έγγραφο της Διοίκησης του Αττικού Νοσοκομείου προς τους Διευθυντές των Κλινικών και τη Διευθύντρια της Νοσηλευτικής υπηρεσίες να σταματήσουν τις εισαγωγές και τα προγραμματισμένα χειρουργεία λόγω οικονομικής αδυναμίας, προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετηθούν έστω και τα επείγοντα περιστατικά αποδεικνύει ότι αυτή η πολιτική οδηγεί τα Νοσοκομεία σε διάλυση και κατάρρευση.

Έχουμε επισημάνει εδώ και καιρό ότι τα περισσότερα Νοσοκομεία έχουν υπερβεί σε δαπάνες στους περισσότερους κωδικούς και γίνονται αγωνιώδεις προσπάθειες με μεγάλες περικοπές σε κρίσιμους τομείς για να διασφαλίσουν την ελάχιστη λειτουργία. Οι περικοπή κατά 20-40 % του προγράμματος προμηθειών του 2014 θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο κλείσιμο μεγάλου αριθμού υπηρεσιών και ίσως και των ίδιων των Νοσοκομείων.

Τη διάλυση των Νοσοκομείων η μνημονιακή κυβέρνηση και ο Υπ. Υγείας την χαρακτηρίζει ως νοικοκύρεμα.

Πιάσαμε πάτο λοιπόν!

Δείτε το έγγραφο της Διοίκησης του Αττικού Νοσοκομείου προς τους Διευθυντές των κλινικών και της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

(πηγή: left.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399