Η νέα ιντερνετική μόδα που εξοντώνει παιδιά και εφήβους – Γονείς Προσοχή!

Επικίνδυνες διαστάσεις παίρνει η νέα ιντερνετική μόδα που ονομάζεται NekNomination και εξαιτίας της οποίας νέοι άνθρωποι στο εξωτερικό προς το παρόν, έχουν χάσει τη ζωή τους Αυτό που ουσιαστικά γίνεται είναι ότι νέα παιδιά καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και γνωστοποιούν στο διαδίκτυο το «κατόρθωμά» τους βάζοντας το εξής hashtag # NekNomination.

Πρόσφατο «θύμα» αυτής της ανοησίας είναι ένα κοριτσάκι 9 ετών, η Rhiannon Scully η οποία παρακινούμενη από φίλους της που είχαν δει παρόμοια «επιτεύγματα» στο Facebook, κατανάλωσε ένα κοκτέηλ από βότκα και ουίσκι.

Η μαμά της μικρής την είδε να γυρίζει σπίτι πάνω στο ηλεκτρικό σκούτερ της ενώ τα μάτια της είχαν γυρίσει ανάποδα. Σοκαρισμένη, κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο.

Μόλις η Rhiannon μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, της έκαναν πλύση στομάχου ενώ έμεινε και μια νύχτα νοσηλευόμενη.

Η μητέρα της 9χρονης, η 32χρονη Michelle, υποστηρίζει πως το «κατόρθωμα» της κόρης της, καταγράφηκε από κινητό τηλέφωνο, το οποίο στην συνέχεια διαγράφηκε.

Η μικρή βρήκε το αλκοόλ στο ντουλάπι ενός φίλου της ενώ κανένας γονέας δεν είχε γνώση για το περιστατικό.

(πηγή: star.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399