«Ένα ποδήλατο για σένα»

Δίκτυο δωρεάς ποδηλάτων συστήθηκε πριν λίγες ημέρες μέσα από ομάδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μετρώντας εκατοντάδες μέλη στην ομάδα του δικτύου.

Συγκεκριμένα, οι Πολίτες εν Γνώσει με δική τους πρωτοβουλία σύστησαν πριν λίγες ημέρες μια ομάδα στο facebook με τον τίτλο «Ένα ποδήλατο για σένα». Σκοπός της δημιουργίας της ομάδας είναι η συγκέντρωση μεταχειρισμένων ή, ακόμα, και καινούριων ποδηλάτων τα οποία είναι σε καλή κατάσταση και να προσφέρονται δωρεάν σε παιδιά αλλά και σε ενήλικες που τα έχουν ανάγκη αλλά αδυνατούν να διαθέσουν χρήματα προκειμένου να τα αγοράσουν.

«Πολλά είναι τα παιδιά που έχουν ποδήλατα αλλά τα έχουν παρατημένα είτε γιατί τα έχουν παρατήσει είτε γιατί έχουν πάρει καινούρια», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος των Πολιτών Εν Γνώσει, κ. Νίκος Τζούμας, στη συγκεκριμένη σελίδα στο facebook. Αυτή η προσφορά γίνεται με τη φροντίδα επιχειρήσεων σχετικών με το χώρο του ποδηλάτου τα οποία βρίσκονται στο Βόλο και στη Λάρισα. Συγκεκριμένα, ενδιαφερόμενοι που έχουν να προσφέρουν ένα ποδήλατο, μεταφέρουν τα ποδήλατά τους στο δίκτυο συνεργείων ποδηλάτων και εκεί επισκευάζονται ή συντηρούνται.

Η πρώτη ανταλλαγή ποδηλάτων έγινε καθώς ο μικρός Νικόλας από το Βόλο πρόσφερε το ποδήλατό του στην 6χρονη Κατερίνα από τη Λάρισα. Όσοι θέλουν να προσφέρουν το ποδήλατό τους, μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω facebook με την ομάδα «Ένα ποδήλατο για σένα» ή στο τηλέφωνο 6980218621.

(πηγές: thessalianews.gr, Εφ. Ταχυδρόμος -Βαγγέλης Πασιάς)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399