Πάτρα: Δεκάχρονα κορίτσια για 5 ευρώ στην πορνεία

Του Γιάννη Γεωργόπουλου

ΕΡΩΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

«Ψαρεύονται» σε πλατεία Γεωργίου και Πατρέως

Παράδεισος της παιδοφιλίας και του αγοραίου έρωτα με αντικείμενα του πόθου κορίτσια ηλικίας 9, 19 και 12 χρόνων  αναδεικνύεται το τελευταίο διάστημα η Πάτρα.

Πρωταγωνίστριες  μικρές από την γειτονική Ρουμανία οι οποίες με καθοδήγηση έχουν μετατρέψει σε στέκι τους το άνω μέρος της πλατείας Γεωργίου και τμήμα της οδού Πατρέως

Στόχος η προσέγγιση ηλικιωμένων και κατά κύριο λόγο συνταξιούχων – τους οποίους πλησιάζουν προκειμένου να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά με αντάλλαγμα την ερωτική συνεύρεση.

Το «τιμολόγιο» ξεκινά από πέντε ευρώ για την περίπτωση που ο «πελάτης» θα δει μόνο το στήθος τα ανήλικης και ανάλογα προσαυξάνεται με το ποσό να φτάνει τα 15 και 20 ευρώ σε περίπτωση που ο ηλικιωμένος ζητήσει όχι μόνο να δει αλλά και να πράξει.

Σύμφωνα με επίσημες καταγγελίες από τη στιγμή που θα βρεθεί ο πελάτης – καθημερινά το επάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου και η οδός Πατρέως  έχει πλέον από νωρίς το πρωί μόνιμους θαμώνες συγκεκριμένους ηλικιωμένους ως …θαμώνες , οι μικρές οδηγούν τους πελάτες τους μέσα σε συγκεκριμένες πολυκατοικίες  οι οποίες διαθέτουν  κλιμακοστάσιο το οποίο οδηγεί σε υπόγειους χώρους.

Καθημερινά  για τα όσα συμβαίνουν στην καρδιά της Πάτρας, γίνονται μάρτυρες οι αυτοκινητιστές που σταθμεύουν στην πλατεία Γεωργίου και έμποροι της οδού Πατρέως.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές σχετικές καταγγελίες έχουν γίνει και στις αρμόδιες αρχές αλλά μέχρι στιγμής  το φαινόμενο παίρνει μορφή χιονοστιβάδας.

(πηγή: patrastimes.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399