Γιάννης Σπανός

Φίλοι μου,

Δε θέλω, αλλά ούτε και μπορώ να είμαι διδακτικός μαζί σας. Σας αντιμετωπίζω πάντα σαν μεγάλους και ώριμους ανθρώπους. Ξέρω ότι θα ζήσετε σε ένα κόσμο βασισμένο στην τεχνολογία. Χωρίς τον ρομαντισμό και την αφέλεια άλλων εποχών. Αυτό όμως είναι το μέλλον. Κι εσείς είστε το μέλλον. Χαρείτε, λοιπόν, την εφηβεία σας και αντιμετωπίστε τους γονείς σας σαν μεγαλύτερους φίλους. Μπορεί να μη σας καταλαβαίνουν πάντα, γιατί προχωράτε πολύ πιο γρήγορα, αλλά η αγάπη τους μετράει πάνω απ’ όλα. Ξέρω ότι δεν έχετε αλάνες για να παίξετε, τα παιχνίδια σας είναι ηλεκτρονικά και τα κομπιούτερς θα είναι η ζωή σας. Ακονίζουν όμως το μυαλό σας. Τέλος, να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τη μαγκιά να λέτε όχι στις εύκολες λύσεις και τις προκλήσεις των ναρκωτικών και άλλων ουσιών. Γιατί σας κλέβουν τη ζωή σας που είναι ότι πολυτιμότερο έχετε. Κρατείστε το παιδί και τον κρυφό ρομαντισμό που έχετε μέσα σας. Να γελάτε πολύ!

Υ.Γ. Ανακαλύψτε και προστατέψτε τη φύση. Το πιο εύκολο είναι να φυτέψετε ένα δέντρο και που ξέρετε, μπορεί αυτό να είναι το δέντρο της ζωής σας! Γειά σας!

Με αγάπη

Γιάννης Σπανός – συνθέτης

Share
This entry was posted in ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ... ΖΕΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399