Ζωγράφος χωρίς χέρια δημιουργεί υπέροχους πίνακες

zouli_sanguinoΗ ταλαντούχα Ζούλι Σανγκουίνο γεννήθηκε χωρίς χέρια εξαιτίας μιας σπάνιας γενετικής πάθησης, που δεν επέτρεψε στα άκρα της να αναπτυχθούν πλήρως. Όμως, αυτή της η αναπηρία δεν την εμπόδισε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της να γίνει ζωγράφος.

Συγκεκριμένα, η 30χρονη πλέον Ζούλι ξεκίνησε να ζωγραφίζει από την τρυφερή ηλικία των τεσσάρων ετών κι έκτοτε εξελίχθηκε σε μια πολύ ταλαντούχα ζωγράφο.

Η 30χρονη ζωγράφος από την Μποκοτά της Κολομβίας γεννήθηκε χωρίς χέρια αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να γίνει μια επιτυχημένη ζωγράφος

Η Ζούλι αρέσκεται να δημιουργεί πανέμορφες εικόνες ζώων και λουλουδιών κρατώντας τα πινέλα της ανάμεσα στο χέρι και το μάγουλό της.

Στο παρακάτω βίντεο, η Ζούλι ζωγραφίζει τον πανέμορφο πίνακα ενός εξωτικού πουλιού, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας και δύναμης διακηρύσσοντας πως όλα είναι εφικτά, φτάνει να έχει κανείς θέληση.

Δείτε το βίντεο:

(Πηγή: sputniknews.gr)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399