Νανά Μούσχουρη

Ένα παιδί  είναι  δώρο του Θεού και της ζωής για τη συνέχειά της, είναι η ελπίδα που έρχεται για να εξελίξει και να εξασφαλίσει το μέλλον του κόσμου.

Ένα  παιδί  ανήκει  στον δικό του κόσμο, χρειάζεται, όμως, προστασία, υγεία, μάθηση, γνώση και Αγάπη.

Χρειάζεται σεβασμό και ευθύνη για να μεγαλώσει σε έναν κόσμο γεμάτο αξίες, ώστε με τις αξίες που θα έχει γνωρίσει να κτίζει μεγαλώνοντας τα όνειρα και τις ελπίδες του.

Το σχολείο και η μάθηση πρέπει να είναι στόχος και συγχρόνως πηγή χαράς, γενναιοδωρίας, αισιοδοξίας και αγάπης για κάθε παιδί. Και η μάθηση δε σταματάει ποτέ: σε όλη μας τη ζωή συνεχίζουμε να μαθαίνουμε.

Ο δάσκαλος, αλλά και ο γονιός, πρέπει με ευθύνη και αξιοπρέπεια να εμπνέουν στα παιδιά τον ενθουσιασμό για να προσφέρουν στην κοινωνία μας και στο μέλλον της.

Η ζωή είναι ένα μεγάλο ταξίδι και κάθε παιδί, κάθε νέος χρειάζεται τα εφόδιά του για να βαδίσει τον δικό του δρόμο. Χρειάζεται υγεία, παιδεία, ευγένεια, σεβασμό στην έννοια της ελευθερίας, αλήθεια, αξιοπρέπεια και Αγάπη. Και να μην ξεχνάει ότι η σωστή μάθηση και γνώση είναι Δύναμη!

Θερμές ευχές και δύναμη σε όλους,

Με αγάπη,

Νάνα Μούσχουρη

Share
This entry was posted in ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ... ΖΕΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399