Πολιτευτής στις ΗΠΑ προτείνει θανατική καταδίκη και στα παιδιά!

Κι όμως το διαβάσαμε και αυτό! Στο Αρκάνσας των ΗΠΑ ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Τσάριλ Φουκούα, φέρεται να συμφωνεί με την θανατική καταδίκη σε ασεβή προς τις οικογένειές τους παιδιά!

Μάλιστα ο Φουκούα έχει εκφράσει αυτήν του την άποψη στο βιβλία του «Ο Νόμος του Θεού» και παραθέτει μάλιστα κι ένα απόσπασμα από την Βίβλο για να στηρίξει τα εξωφρενικά πιστεύω του.

Στη συνέχεια διερευνά τα πιθανά οφέλη από την καθιέρωση μίας τόσο ανατριχιστικής ποινής στην αποτροπή επιθετικών συμπεριφορών εκ μέρους των παιδιών.

Γράφει ο Φουκούα: “Η διατήρηση της πολιτικής τάξης στην κοινωνία στηρίζεται στα θεμέλια της πειθαρχίας της οικογένειας. Ως εκ τούτου, ένα παιδί που δεν σέβεται τους γονείς του, πρέπει να αποσυρθεί οριστικά από την κοινωνία με έναν τρόπο που δίνει ένα παράδειγμα για όλα τα άλλα παιδιά για τη σημασία του σεβασμού για τους γονείς. Η θανατική ποινή για «επαναστατικά» παιδιά δεν είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να σκεφτούμε»!

Ύστερα πάντως από αυτό το απόσπασμα ο Φουκούα διευκρινίζει ότι δεν εννοεί να θανατώνονται τελικά τα παιδιά, αλλά να έχουν το φόβο ότι θα καταδικαστούν σε θάνατο.

(πηγή: capital.gr)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.