Ανθρώπινη Αλυσίδα ενάντια στο “ΑΘΗΝΑ” στην Ιεράπετρα!

Παράλληλα με τις κινητοποίησης πολλών φοιτητών στην Αθήνα, με πρωτοβουλία των φοιτητών του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης (Μάρκετινγκ) Ιεράπετρας στις 14:00 το μεσημέρι, σχηματίστηκε ανθρώπινη αλυσίδα, από πλήθος φοιτητών, μαθητών και πολιτών, περικυκλώνοντας το κτίριο του ΤΕΙ και καταλήγοντας μέχρι το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, μια απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου. Έπειτα, η αλυσίδα συνέχισε την πορεία της και τερμάτισε στο Δημαρχείο της πόλης. Εκατοντάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας δείχνοντας καθαρά ότι η Ιεράπετρα είναι μαζί μας και δεν θα επιτρέψει αυτή την αδικία!

«Ήταν καθήκον μας να αγωνιστούμε για τον τίτλο σπουδών μας, που αυτή τη στιγμή μας τον καταργούν καθώς και για το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα στην υγεία.

Δε μένουμε με σταυρωμένα χέρια! Παλεύουμε για αυτά που δικαιούμαστε! Δε θα αφήσουμε να καταργηθεί το ΤΕΙ, δε θα αφήσουμε να κλείσει το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Είμαστε περήφανοι που σήμερα καταφέραμε να ενώσουμε τα χέρια μας και να πολεμήσουμε για τον μέλλον μας. »

Δείτε το video:

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399