Συγκίνηση: Πέρασε στην Ιατρική ενώ αγωνίζεται να κρατηθεί στη ζωή – Μάχεται να επιζήσει για να δώσει ζωή και σε άλλους

na_harisi_zoiΣτα δύσκολα παιχνίδια της μοίρας συγκαταλέγεται η περίπτωση ενός 19χρονου, ο οποίος πέτυχε στην εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή, αριστεύοντας στις πανελλαδικές εξετάσεις ενώ παράλληλα λίγο πριν καθίσει στα πανεπιστημιακά έδρανα μάχεται για την ζωή του στο Ρίο.

Πρόκειται για τον 19χρονο Κωνσταντίνο, που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας με οξεία μυελογενή λευχαιμία.

Συγκλονίζει το γεγονός ότι ο νεαρός Κωνσταντίνος έμαθε για την επιτυχία του στον θάλαμο νοσηλείας. Μπήκε στην Ιατρική Ιωαννίνων με 18.284 μόρια κι όλα αυτά ενώ μάχεται με όλες του τις δυνάμεις για να διατηρηθεί στη ζωή.

Η οικογένεια αλλά και οι φίλοι του κάνουν έκκληση για βοήθεια, καθώς χρειάζεται αίμα και κυρίως αιμοπετάλια. Ο λαμπρός αυτός νέος χρειάζεται βοήθεια για να ξεπεράσει την περιπέτεια με την υγεία του, να σταθεί στα πόδια του και με την σειρά του να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους να κερδίσουν την μάχη.

Αίμα μπορεί να δοθεί σε οιοδήποτε νοσοκομείο με την ένδειξη «Για τον ασθενή Κωνσταντίνο Παπαγεωργόπουλο» στο νοσοκομείο του Ρίου. Αιμοπετάλια μπορούν να δοθούν μόνο στο ίδιο νοσοκομείο.

(Πηγή: in.gr)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399