Γιώργος Αλουπογιάννης

Ποτέ δεν πίστεψα σε τυπικά λόγια και τετριμμένες θέσεις και θεωρίες. Ποτέ δεν πίστεψα ότι το σχολείο είναι η μεγάλη πόρτα που σου ανοίγει δρόμους διάπλατα αμέσως μετά ως δια μαγείας. Ποτέ δεν πίστεψα ότι η απόδοσή μου στο σχολείο θα καθορίσει την τύχη μου. Όμως με το πέρασμα των χρόνων κατάλαβα ότι το σχολείο είναι ο προθάλαμος της ενήλικης κοινωνικής μου δραστηριότητας. Ότι εκεί οφείλω τις συμπεριφορές μου, τις αντιδράσεις μου και τις συνήθειές μου. Πολλές φορές εύχομαι να είχα αντιμετωπίσει τη ζωή μου στο σχολείο με περισσότερο πάθος. Να έπαιρνα όλα όσα πραγματικά μπορούσε να μου προσφέρει. Να μη στεκόμουν παθητικά ή σνομπίστικα στο σχολικό σύστημα, αλλά να το εκμεταλλευόμουν στο έπακρο για να κερδίσω περισσότερες γνώσεις, να οξύνω την κρίση μου, να αφυπνίσω τις σκέψεις μου.

Εύχομαι να αντιμετωπίσεις τη σχολική σου δραστηριότητα με δύναμη και ορμή όπως τα λόγια ενός ράπερ, με ρομαντισμό όπως τα λόγια; μιας μπαλάντας, με ένταση όπως ο ήχος μιας ηλεκτρικής κιθάρας και με πάθος όπως το beat μιας λούπας. Καλή χρονιά!

Γιώργος Αλουπογιάννης – μουσικός

Share
This entry was posted in ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ... ΖΕΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399