Έρανος από τα παιδιά του ΙΕΚ Πάτρας για τους συμφοιτητές τους που είναι κρατούμενοι στις φυλακές

Μια από καρδιάς κίνηση στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Πλησιάζοντας στις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, κάποιοι καταρτιζόμενοι του Ι.Ε.Κ. Πάτρας δεν θα περάσουν τις μέρες τους μέσα στο ζεστό και οικογενειακό κλίμα των εορτών. Είναι οι κρατούμενοι στο Σωφρονιστικό Κατάστημα του Αγ. Στεφάνου Πάτρας που παρακολουθούν την ειδικότητα Βοηθός Μαγειρικής Τέχνης. Σε μια πρωτοβουλία ‘από καρδιάς’, το Ι.Ε.Κ. Πάτρας διοργάνωσε  εθελοντικό έρανο για την αγορά προσωπικών ειδών υγιεινής. Το τμήμα Προσχολικής Αγωγής στα πλαίσια του μαθήματος ‘Τεχνικά’, με την εθελοντική προσφορά των εκπαιδευτριών, έφτιαξε χειροποίητες συσκευασίες καθώς επίσης και κάρτες με ευχές προσωπικά για κάθε κρατούμενο.

Τα δώρα μοιράστηκαν στους καταρτιζόμενους του προγράμματος μέσα σε μια σεμνή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21/12 στο σωφρονιστικό κατάστημα. Με ένα ζεστό χαμόγελο αγάπης, οι κρατούμενοι δέχτηκαν τα δώρα και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, έφτιαξαν ένα πόστερ που με τον δικό τους τρόπο στέλνουν τις ευχές του προς τους συμφοιτητές τους που ποτέ δεν έχουν δει.

Στη συνέχεια προσφέρθηκαν γλυκίσματα που είχαν παρασκευαστεί στα πλαίσια του μαθήματος ‘Μαγειρική Τέχνη’.

(πηγή: thebest.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399