Συγκλονιστικό: Ένας τυφλός περιγράφει τα χρώματα

Ο Tommy Edison, είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς ανθρώπους που μπορεί να συναντήσει κανείς. Α, και παρεμπιπτόντως, είναι τυφλός.

Το όνομά του είναι Tommy Edison. Ειναι τυφλός εκ γενετής. Και μιλάει γι’ αυτό με τον πιό απελευθερωτικά ακομπλεξάριστο τρόπο. Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στο κανάλι του στο Υoutube που ονομάζεται «Tommy Edison Experience» για να γίνει σαφές περί τίνος πρόκειται: «Πώς ένας τυφλός χρησιμοποιεί το i-phone 4», «Μαγειρεύοντας στα τυφλά» ή ακόμα και «Τί όνειρα βλέπουν οι τυφλοί;», είναι μερικά από τα θέματα που θίγει. Χωρίς αυτολύπηση, με αυτοσαρκασμό αλλά και κυρίως σαν ίσος προς ίσο, δίνει μαθήματα στάσης απέναντι στα «άτομα με ειδικές ανάγκες». Και – μαντέψτε – η σωστή στάση δεν είναι το γεμάτο συμπόνια βλέμμα και η υστερική προσπάθεια να μην αναφερθούν θέματα που θυμίζουν στον άλλον την κατάστασή του. Εδώ, μέσα σε 2 και κάτι εκπληκτικά λεπτά, δοκιμάζει να περιγράψει τα χρώματα. Δείτε το video:

(πηγή: lifo.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/kids/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399