Θέλουν αγράμματους Έλληνες και κουρασμένους πολίτες

Της Μαρίας Γιαχνάκη

Οι άσχετοι πολιτικοί και αυτοί που αποφασίζουν να αφήσουν τα παιδιά εκτιθέμενα σε κινδύνους χωρίς  σχολεία χωρίς δασκάλους και χωρίς μεταφορές  στις απομακρυσμένες περιοχές.  Μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις που αποφάσισαν να τις  ξεκινήσουν αφού άρχισε η σχολική περίοδος έκαναν μια τρύπα στο νερό γιατί στην ουσία δεν ήθελαν να  λύσουν το πρόβλημα.

Δεν ήθελαν να ανοίξουν σχολεία, δεν ήθελαν να στείλουν δασκάλους και καθηγητές δεν ήθελαν να βρεθεί τρόπος να πάνε τα παιδιά στο σχολείο με τα μέσα που έπρεπε το κράτος να είχε φροντίσει να υπάρχουν γιατί εδώ μιλάμε για παιδιά . Για το μέλλον αυτού του τόπου.

Αλλά στην πραγματικότητα δεν τους ενδιαφέρει η παιδεία ούτε και τα παιδιά αυτής της χώρας.

Όσο αυτοί οι κύριοι συνεχίζουν να κυκλοφορούν με τα πολυτελή αυτοκίνητα που τους παρέχει το κράτος και τα πληρώνει ο ελληνικός λαός ενώ δεν μπορούν να πληρωθούν οι μεταφορές των παιδιών τους,  όσο στρογγυλοκάθονται στις ακριβές δερμάτινες καρέκλες τους στα υπουργεία και στις αίθουσες συμβουλίων και μιλούν μεταξύ τους λες και είναι λόρδοι δεν θα βρουν λύση στα προβλήματα ου αντιμετωπίζει η παιδεία. Πάρτε το απόφαση θέλουν αγράμματους έλληνες και κουρασμένους αυριανούς πολίτες. Αυτήν την παιδεία θέλουν για τα παιδιά μας.

(πηγή: briefingnews.gr)

Share
Κατηγορίες: Από καθέδρας Φόρουμ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/teachers/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399