Πάτρα: Κίνδυνος να κλείσει το Βρεφοκομείο

Στον «αέρα» 230 παιδιά – Απεργία των εργαζομένων

Υπαρκτός είναι πλέον ο κίνδυνος να κλείσει το Βρεφοκομείο Πατρών όπου αυτή την περίοδο φιλοξενούνται 230 παιδιά καθώς, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, 21 συμβασιούχοι που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο ίδρυμα, βρίσκονται λίγο πριν την πόρτα του εξόδου. Και τούτο γιατί ενώ οι εργαζόμενοι έχουν υπογράψει τη νέα τους σύμβαση με το Δήμο ο Επίτροπος, από τον οποίο πρέπει να εγκριθεί το κονδύλια για την μισθοδοσία τους δε ανάβει το «πράσινο φως».

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Αχαΐας έχει αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών προκειμένου ν’ αποτρέψει το δυσάρεστο ενδεχόμενο των απολύσεων που θα σημάνουν λουκέτο στο Βρεφοκομείο.

Στο πλαίσιο αυτών των ενεργειών πραγματοποιούν την Πέμπτη 24 απεργία με παράλληλη παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Η ανησυχία των γονέων είναι έκδηλη μάλιστα, φοβούμενοι το λουκέτο έχουν αναρτήσει και σχετικό πανό στην είσοδο του Βρεφοκομείου, καλώντας τους υπευθύνους να μην παίζουν παιχνίδια στις πλάτες των παιδιών τους.

(πηγή: thebest.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399