Οι καλοί μου φίλοι, τα ζώα

Aν καθένας από μας φρόντιζε από ένα αδέσποτο, αν υιοθετούσε ένα ημίαιμο, αν δεν πέταγε τα κουτάβια στο δρόμο, αν δεν έφτιαχνε φόλες, αν ήξερε ότι κι αυτός ένα ανυπεράσπιστο ζώο είναι, όταν κάποιος πιο δυνατός από αυτόν του ρίχνει μια βόμβα, τότε όλοι θα είχαμε ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, κάτι που έχουν όλα τα υπόλοιπα ζώα.

Οι σκύλοι και οι γάτες ζουν πολύ κοντά μας, όμως ο οργανισμός τους είναι πολύ διαφορετικός από το δικό μας. Για να είναι, λοιπό, υγιή και σε άριστη κατάσταση, έχουν ανάγκη από μια διατροφή ειδικά σχεδιασμένη για τις ιδιαίτερες ανάγκες του οργανισμού τους.

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων με το να μην τα παρατάμε στους δρόμους, όταν γεννάνε μικρά, να τα δίνουμε σε κάποιο συγγενή ήφίλο, όταν παίρνουμε ένα ζώο, να είμαστε σίγουροι ότι θα το κρατήσουμε μέχρι το θάνατό του. Οι δήμοι θα πρέπει να τα μαζεύουν και να τα βάζουν σε καταφύγια ζώων.

Share
Κατηγορίες: Οι καλοί μου φίλοι - τα ζώα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/kids/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399