Πάτρα: Δασκάλες ζητούν από τους γονείς ν’ αγοράσουν καλοριφέρ, χαρτί υγείας και μελάνι!

Με ανοικτό το στόμα έμειναν, σύμφωνα με πληροφορίες του “the best”, οι γονείς των παιδιών του 13ου ολοήμερου νηπιαγωγείου Πάτρας, που βρίσκεται Παπαναστασίου και Ευβοίας,  όταν άκουσαν τις δασκάλες των παιδιών τους να τους ζητούν να συμβάλουν οικονομικά για την λειτουργία του σχολείου. Ούτε λίγο ούτε πολύ τους ζήτησαν ν’ αγοράσουν τρία ηλεκτρικά καλοριφέρ με 22 φέτες το καθένα καθώς, όπως υποστήριξαν, λόγω της μειωμένης επιχορήγησης από την πολιτεία δεν θα υπάρχουν χρήματα για ν’ αγοραστεί αρκετό πετρέλαιο.

Πέραν αυτού τους ζήτησαν να πηγαίνουν στο σχολείο χαρτί υγείας για την τουαλέτα και μελάνι για το φωτοτυπικό μηχάνημα. Όταν οι γονείς αντέδρασαν οι νηπιαγωγοί τους παρέπεμψαν στη διεύθυνση του σχολείου που υπάγεται στο 53ο Δημοτικό.

Υποστήριξαν δε ότι όσα τους μεταφέρουν είναι οδηγία της Διεύθυνσης, προσθέτοντας ότι τα χρήματα που θα διατεθούν φέτος για το πετρέλαιο θα επαρκούν μόνο για το δημοτικό σχολείο και όχι για το ολοήμερο νηπιαγωγείο.

Μετά από όλα αυτά γονείς επικοινώνησαν με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο της Πάτρας ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, τους ενημέρωσε ότι η διανομή των χρημάτων προς τις σχολικές επιτροπές δεν έχει γίνει ακόμα. Δεσμεύτηκε να εξετάσει το θέμα και θα έχει επαφές με τη διεύθυνση του σχολείου, εκφράζοντας τη δυσάρεστη έκπληξή του για το γεγονός και τους συμβούλευσε να μην προχωρήσουν  στην αγορά των ηλεκτρικών καλοριφέρ.

(πηγή: thebest, AlfaVita)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399