Γυναίκα έφερε μόνη της στον κόσμο το παιδί της μέσα σε νοσοκομείο

Μία γυναίκα από την Αυστραλία έφερε μόνη της στον κόσμο το παιδί της και μάλιστα χρησιμοποίησε μόνη της και παυσίπονα από την τσάντα της. Η Christie Jones υποστηρίζει ότι φώναζε απελπισμένα σε βοήθεια κάποια νοσοκόμα ή μαία του νοσοκομείου στο οποίο βρέθηκε να γεννήσει, όμως κανένας δεν βρέθηκε κοντά της για να τη βοηθήσει να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Το κοριτσάκι που ήρθε στον κόσμο με το κεφάλι προς τα κάτω, σώθηκε κατά τύχη κατά την γέννησή του επειδή μία περαστική γυναίκα βοήθησε την έγκυο κρατώντας το κεφάλι του μωρού. Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα πριν από λίγες μέρες και όπως υποστηρίζει η Christie δεν την βοήθησε απολύτως κανένας από νοσηλευτικό προσωπικό ή τους γιατρούς. «Θα με βοηθούσαν πιο πολύ αν γεννούσα στο σπίτι» είπε η νέα μαμά της οποίας η υπόθεση βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο των Αρχών ώστε να διαπιστωθεί αν όλα όσα υποστηρίζει η γυναίκα είναι αληθινά. Η ίδια υποστηρίζει ότι χρειάστηκε να περιμένουν πέντε ή δέκα λεπτά μέχρι να εμφανιστεί τελικά μία νοσοκόμα και να αναλάβει την κατάσταση.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η νεαρή γυναίκα είχε βρεθεί στο θάλαμο γεννήσεων όμως το νοσηλευτικό προσωπικό που την εξέτασε, της είπε πως δεν ήταν έτοιμη να γεννήσει. Εκείνη αρνήθηκε να επιστρέψει σπίτι της και τότε μία νοσηλεύτρια της είπε να κρατάει η ίδια ρολόι για την απόσταση που είχε η μία σύσπασή της από την άλλη και οι οδύνες που άρχισε να αισθάνεται. Ο διευθυντής του νοσοκομείου πάντως δήλωσε σε εφημερίδα ότι μετά από αυτές τις καταγγελίες, θα ερευνηθεί σε βάθος η όλη υπόθεση για να αποκαλυφθούν οι ένοχοι και τι ακριβώς έχει συμβεί.

(πηγή: mothersblog.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399