Τζαμαϊκανή μεγαλώνει 32 παιδιά

Μεγαλείο καρδιάς επιδεικνύει η Annmarie Richards

Η Annmarie Richards είναι μια γυναίκα που έχει αποφασίσει να αφιερώσει τη ζωή της στα παιδιά. Έτσι, άνοιξε την καρδιά και το σπίτι της για να αναθρέψει συνολικά 32 άστεγα παιδιά από τη Τζαμάικα, χώρα από την οποία και η ίδια κατάγεται.

Η ιστορία της Richards παρουσιάζεται σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube, σκηνοθετήθηκε από τους Joel Robbins και Matthew Butler και μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

«Υπάρχουν παιδιά που είναι στους δρόμους, υπάρχουν πολλές νεανικές εγκυμοσύνες, δεν υπάρχει αρκετή τροφή, ούτε αρκετά χρήματα για σχολείο, ούτε μοντέρνοι γονείς για να τα βοηθήσουν και να τα αναθρέψουν», ακούγεται να λέει η Richards στο βίντεο.

«Κατάλαβα ότι υπήρχαν τόσα πολλά παιδιά που είχαν ανάγκη. “Είδα” τον εαυτό μου στους δρόμους και έτσι ο σύζυγός μου και εγώ αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι», αφηγείται η ίδια.

Αναλαμβάνοντας δράση, η Richards και ο σύζυγός της αποφάσισαν να προσκαλέσουν όλα αυτά τα παιδιά στο σπίτι τους και να τα αναθρέψουν σαν να ήταν δικά τους.

«Τα στείλαμε στο σχολείο, τα κάναμε μπάνιο, τα πλύναμε και τα δεχτήκαμε στην οικία μας. Τα φροντίσαμε», λέει η Richards.

«Ο τρόπος που το κάνουμε αυτό, είναι δεχόμενοι τα παιδιά άνευ όρων, δεν χρειάζεται να ξέρουμε από πού είσαι, απλά γνωρίζουμε την αγάπη στις καρδιές μας… αυτός είναι ένας λόγος για να βοηθήσουμε ένα ακόμη παιδί».

«Το κάνω αυτό γιατί υπάρχει ανάγκη. Το κάνω γιατί βλέπω τον εαυτό μου σε αυτά. Το κάνω γιατί γνωρίζω ότι αν έχουν την ευκαιρία να λάμψουν, θα είναι σαν διαμάντια στον ουρανό», καταλήγει.

Δείτε στο βίντεο τη συγκινητική ιστορία της Τζαμαϊκανής…


(πηγή: newsbeast.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399