Έρευνα: Δείτε σε ποιες χώρες τα παιδιά μελετούν περισσότερο!

Μήπως το παιδί σας διαμαρτύρεται για τις ατελείωτες ώρες μελέτης; Αν ναι, τότε θα πρέπει να του δείξετε τα αποτελέσματα της παρακάτω έρευνας. Έρευνας που αποκάλυψε το πόσες ώρες διαβάζουν οι μαθητές, σε διάφορες χώρες.

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη από τον ΟΟΣΑ, τα δεκαπεντάχρονα παιδιά στην Ιταλία διαβάζουν τουλάχιστον 9 ώρες την εβδομάδα στο σπίτι τους, ποσοστό που τα κατατάσσει στην πρώτη θέση της έρευνας.

Δεύτερα στη σειρά έρχονται τα παιδιά των Ιρλανδών με μόλις πάνω από 7 ώρες μελέτης κάθε εβδομάδα και τρίτα έρχονται τα παιδιά των Πολωνών, που μένουν σπίτι και διαβάζουν περίπου 6,6 ώρες την εβδομάδα.

Στη Νότια Κορέα και τη Φιλανδία, φαίνεται πώς τα παιδιά δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο να παραπονεθούν στους γονείς τους για τις ώρες μελέτης, μιας και κατά μέσο όρο, 2,3 ώρες την εβδομάδα είναι αρκετές!

(πηγή: mothersblog.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399