Πάτρα: Θύμα σχολικής βίας 14χρονη σε Γυμνάσιο στην περιοχή της Μεσσάτιδας

Την ακινητοποίησαν και την κακοποίησαν δυο συνομήλικοι της μέσα στο προαύλιο

Η σχολική βία για μια ακόμα φορά έδωσε το παρόν σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας.

Θύμα μια 14χρονη μαθήτρια του γυμνασίου η οποία πηγαίνει σχολείο σε Δημοτικό Διαμέρισμα του πρώην Δήμου Μεσσάτιδας . Την 14χρονη ακινητοποίησαν δυο συνομήλικοι συμμαθητές της την ώρα του διαλλείματος και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους την κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η μικρή μαθήτρια κτυπήθηκε παραμένουν αδιευκρίνιστες καθώς την ώρα του διαλλείματος  ο χώρος  έπρεπε να εποπτεύεται από καθηγητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς της όταν πήγε στο σπίτι καθώς εμφάνισε πρόβλημα  στα νεφρά ενώ είχε αίματα στα πόδια και τα χέρια.

Φόβοι για σεξουαλική παρενόχληση

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από τους γονείς της 14χρονης ελέγχεται και το ενδεχόμενο η άσκηση της βίας σε βάρος της κόρης τους να είναι προϊόν προσπάθειας που προηγήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση

(πηγή: patrastimes.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/teachers/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399