Απίστευτης αγριότητας βία σε σχολείο του Ηρακλείου!

Πατέρας μαθητή από το Καπετανάκειο ξεσπά, μιλώντας στο prismanews.gr, λίγες ημέρες μετά τον τραυματισμό του 17χρονου γιου του στο σχολείο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο γιος του έχει υποστεί κάκωση και μετατόπιση κάτω γνάθου, την οποία υπέστη σε συμπλοκή με άλλον μαθητή του σχολείου, εντός του σχολικού συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα ο πατέρας τονίζει πως «κάποιοι θέλουν να κρύψουν την υπόθεση. Το παιδί μου τραυματίστηκε σοβαρά, όπως επιβεβαιώνει ο ιατροδικαστής, θα τρώει για μήνες αλεσμένο φαγητό και εκείνοι κάνουν σαν να μην έχει γίνει τίποτα».

Σύμφωνα πάντα με τον πατέρα του φερόμενου ως θύματος, ο γιος του δέχτηκε 20 χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ και οι δύο νεαροί που ενεπλάκησαν στο περιστατικό είναι γνώστες πολεμικών τεχνών.

«Έχω κάνει μήνυση στον μαθητή που ξυλοκόπησε το παιδί μου, αλλά κρύβεται και δεν έρχεται πλέον ούτε στο σχολείο. Οι γονείς του έρχονται και μου ζητάνε συγγνώμη, αλλά τι να το κάνω;» καταλήγει ο Ηρακλειώτης πατέρας του 17χρονου .

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως το θέμα έχει φτάσει και στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης.

(πηγή: prismanews.gr/ Μαν. Αλεξάκης)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/teachers/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399