Ενημερωτική εκστρατεία γονέων Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρίας

Αγαπητοί γονείς

Η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία, με αφορμή τη συμπλήρωση 80 ετών από την ίδρυσή της εγκαινιάζει μια εκστρατεία ενημέρωσης αλλά και προσέγγισης των γονέων και όσων άλλων ασχολούνται με τη φροντίδα των παιδιών. Στόχος είναι η διασφάλιση της σωματικής και ψυχικής υγείας των παιδιών μέσα από τη σωστή ανατροφή τους. Ως ο κατ’ εξοχήν αρμόδιος επιστημονικός φορέας, η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία φιλοδοξεί να εφοδιάσει τους γονείς με τις απαραίτητες γνώσεις, κατευθύνσεις και συμβουλές για την επίτευξη του στόχου.

Κορυφαίοι Έλληνες αλλά και ξένοι παιδίατροι, που εκπροσωπούν τόσο τη γενική παιδιατρική όσο και τις υποειδικότητες αυτής, θα απαντήσουν στα κυριότερα ερωτήματα των γονέων στη διάρκεια μιας πανηγυρικής συνεδρίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011, ημέρα ολοκλήρωσης του 49ου Πανελληνίου Παιδιατρικού Συνεδρίου. Η συνεδρία θα μαγνητοσκοπηθεί και θα είναι διαθέσιμη μέσω internet και συγκεκριμένα μέσω της ιστοσελίδας e-child.gr μέχρι το τέλος του 2011. Μέσα στο σχετικό ερωτηματολόγιο σας δίνεται η ευκαιρία να υποβάλετε τα ερωτήματά σας, τα οποία θα τεθούν σε διακεκριμένους παιδίατρους και θα απαντηθούν στις 12 Ιουνίου 2011. Παράλληλα, μπορείτε να εκφράσετε τη δική σας άποψη για ορισμένα σημαντικά ζητήματα που άπτονται της φροντίδας και ανατροφής των παιδιών.

Η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία σας καλεί λοιπόν να συμμετάσχετε ενεργά και αναμένει τα ερωτήματά σας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

(Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να πάρετε μέρος στην έρευνα απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.e-child.gr/content/e-survey)

 

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399