«Θέλω να τερματίσω τη ζωή μου άλλα τι θα γίνουν τα παιδιά μου»

Διαβάστε αποκλειστικά από το συγκλονιστικό γράμμα απογοητευμένης μητέρας, που έστειλε στην τηλεόραση του Achaia channel. Η γυναίκα είναι απογοητευμένη και δηλώνει ένα βήμα πριν το απονενοημένο διάβημα.

Για ευνόητους λόγους δεν δημοσιοποιούμε το όνομα της γυναίκας αν και η ίδια αναγράφει σε 3σέλιδη διαμαρτυρία της τόσο το όνομά της όσο ακόμη και το τηλέφωνό της. Το θέμα που αναρτήθηκε στο contraseolous.blogspot.gr προκαλεί αίσθηση ενώ το κείμενο της μάνας 3 παιδιών συγκλονίζει.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από το κείμενο που απέστειλε η ίδια προς τα ΜΜΕ.

«Ονομάζομαι Β. Σ. και είμαι 42 ετών και χωρισμένη.

«ΔΕΝ ΕΧΩ » εγγραφεί στο σύλλογο τριτέκνων, γιατί εκτός από τα χαρτιά θέλω και 15 ευρώ. Ο γιος μου είναι άνεργος και έχει απολυθεί εδώ και 6 μήνες ενώ ο δεύτερος λόγω προσωπικών προβλημάτων σταμάτησε το σχολείο, η μικρή μου κόρη έχει νοητική στέρηση και ολική ρήξη τυμπάνου.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ

Χρωστάω 3 νοίκια, παίρνω ψυχοφάρμακα λόγω της κατάστασης. Τα ακουστικά της μικρής τα έχω κλείσει λόγω οφειλής. Κατέθεσα τα χαρτιά μου για να περάσω επιτροπή και περίμενα 15 μήνες και το αποτέλεσμα… με έκοψαν γιατί δεν είχα 50 ευρώ. Πήγα στην εκκλησία και δεν με βοήθησε κανείς.

Θέλω να βγω στην τηλεόραση αλλά ντρέπομαι μην με δουν τα παιδιά μου. Έχω να πάρω ψωμί από την παραμονή των Χριστουγέννων. Τα παιδιά μου έχουν τρύπια παπούτσια και έχουν να φάνε κρέας από το Πάσχα του 2012. Είστε η τελευταία μου ελπίδα για ένα πιάτο φαγητό η ρούχα. Περιμένω από εσάς που είστε άνθρωποι, γιατί όλοι μου έκλεισαν την πόρτα οι μεγάλοι», καταλήγει η ταλαιπωρημένη τρίτεκνη μάννα απευθυνόμενη στα ΜΜΕ.

(πηγή: pelop.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399