Τρίπολη: Μαθητές με τα χρήματα της 5ήμερης αγόρασαν τρόφιμα για απόρους

Αποδεικνύουν ότι η νέα γενιά ενστερνίζεται τις ανάγκες της εποχής και είναι μπροστά σε κάθε αγώνα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας

Με τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για την πενταήμερη εκδρομή τους, οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Τρίπολης αγόρασαν τρόφιμα για απόρους της πόλης τους!

Μπορεί λοιπόν, να μην κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το σχολικό όνειρο της πενταήμερης, ωστόσο, μέσα σε μια περίοδο κατά την οποία η Ελλάδα και συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της, στην πλειονότητα τους, «φτωχοποιούνται», έκαναν μια σπουδαία πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης. Τα βασικά είδη διατροφής τα οποία συγκέντρωσαν οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Τρίπολης, έχοντας την υποστήριξη του διευθυντή και των εκπαιδευτικών του Λυκείου, τα προσέφεραν την Τρίτη 23/4/13 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης.

Πρωτοβουλίες ψυχής

Με τέτοιες πρωτοβουλίες η νέα γενιά αποδεικνύει ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες της εποχής και είναι μπροστά σε κάθε προσπάθεια αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 2ου ΕΠΑΛ Τρίπολης, μέσω και του «Nez» το οποίο θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες τους, καλούν όλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και να προσφέρουν τη βοήθεια τους στους οικονομικά αδύναμους πολίτες.

(πηγή: isthmos.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399