Απίστευτο: Σχολείο στην Αγγλία καθιέρωσε ώρα καπνίσματος για τους μαθητές!

Θα τους επιτρέπεται να κάνουν δύο τσιγάρα ανά μέρα, αφού πρώτα έχει δοθεί έγκριση από τους κηδεμόνες τους

Η απόφαση που έλαβε η διευθύντρια του Λυκείου Honeyhill, στο Πιτέρμπορο της Αγγλίας, σίγουρα προκαλεί αίσθηση στην μαθητική κοινότητα του Δυτικού κόσμου.

Σύμφωνα με αυτήν, όλοι οι μαθητές είναι υποχρεωμένοι να παραδίδουν τα πακέτα με τα τσιγάρα τους στο ξεκίνημα της ημέρας και αυτά θα τους επιστρέφονται όταν τελειώνουν τα μαθήματά τους.

Ο κανονισμός προβλέπει δύο τσιγάρα ανά μέρα κι αυτό αφού πρώτα έχει δοθεί έγκριση από τους κηδεμόνες.

Ο λόγος που αποφάσισε να καθιερώσει αυτό το .. πρωτότυπο σύστημα, είναι γιατί θέλει να αποτρέψει τους μαθητές από το να κάνουν κοπάνες!

«Το Honeyhill είναι ένα σχολείο το οποίο παρακολουθούν μαθητές που έχουν αποτύχει περισσότερες από μία φορές σε άλλα σχολεία. Πρόκειται για νέους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και προβλήματα και πρέπει να τους προσεγγίζουμε διαφορετικά από άλλα παιδιά της ηλικίας τους.

Τους επιτρέπουμε λοιπόν να καπνίζουν, αφού πρώτα τους το έχουν επιτρέψει και οι κηδεμόνες τους και πάντα υπό την επιτήρηση κάποιου καθηγητή», εξήγησε η διευθύντρια Κλερ Τζορτζ, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις έντονες αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει.

(πηγή: briefingnews.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399