Υπέκυψε στα τραύματά της η 17χρονη μαθήτρια που έπεσε από μπαλκόνι στη Ρώμη

Οι γονείς της 17χρονης μαθήτριας δωρίζουν τα όργανά της

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά της η 17χρονη μαθήτρια από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας που είχε πέσει από μπαλκόνι στην Ρώμη κατά την διάρκεια σχολικής εκδρομής .Η 17χρονη κοπέλα χειρουργήθηκε στο κεφάλι, καθώς έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Κατά την διάρκεια της επέμβασης, όπως ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι νοσοκομείου της ιταλικής πρωτεύουσας, αντιμετωπίστηκε ένα αιμάτωμα που το κορίτσι παρουσίαζε στο κεφάλι.  Η κατάσταση της υγείας της ήταν σοβαρή και κρίσιμη και οι γιατροί άκρως επιφυλακτικοί.

Ύστερα από αλλεπάλληλα συμβούλια, οι γιατροί βεβαίωσαν ότι η κοπέλα ήταν εγκεφαλικά νεκρή και οι γονείς της έδωσαν την αναγκαία συγκατάθεση για τη δωρεά οργάνων. Η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Πέμπτης.

Η κοπέλα είχε πέσει από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου του ξενοδοχείου όπου διέμενε με τους συμμαθητές της. Τα παιδιά του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας είχαν πάει εκδρομή με το σχολείο τους στην Ρώμη

Το συμβάν έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της 4η Μαρτίου και ενώ τα παιδιά είχαν ανέβει στα δωμάτιά τους για να μαζέψουν τα πράγματά τους καθώς την επομένη θα επέστρεφαν στην Ελλάδα. Η Εισαγγελία της Ρώμης διεξάγει έρευνα για την εξακρίβωση των αιτιών του συμβάντος, όπως προβλέπει η ιταλική νομοθεσία.

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399