Δάσκαλος έβαλε τους μαθητές του να χαστουκίσουν ένας – ένας για τιμωρία ζωηρό συμμαθητή τους

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο 8ο δημοτικό σχολείο Άρτας. Όπως κατήγγειλε μητέρα μαθητή της Β’ Δημοτικού, ο δάσκαλος έβαλε τους μαθητές της τάξης να χαστουκίσουν ένας – ένας τον γιο της για τιμωρία επειδή ήταν ζωηρός και σηκώθηκε όρθιος την ώρα του μαθήματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη μητέρα, έβαλε στην πόρτα της σχολικής αίθουσας δύο άλλους μαθητές ώστε να μην μπορέσει το 8χρονο παιδί να διαφύγει.

Ο μικρός γύρισε με κλάματα στο σπίτι του και περιέγραψε στη μητέρα του όλα όσα συνέβησαν. Εκείνη τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Άρτας, με τη γνωμάτευση των γιατρών να κάνει λόγο για σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο του 8-χρονου.

Στη συνέχεια η μητέρα μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας για να καταγγείλει το περιστατικό σε βάρος του γιου της, ενώ παράλληλα ενημέρωσε τον πατέρα του παιδιού, που ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς, ο δάσκαλος εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Θα παραμείνει κρατούμενος όλη τη νύχτα και  την Τετάρτη αναμένεται να οδηγηθεί  στον εισαγγελέα.

Ο 54χρονος δάσκαλος φέρεται να παραδέχτηκε το γεγονός και απ’ ό,τι λέγεται εμφανίζεται ψύχραιμος.

Ενημέρωση για το περιστατικό ζήτησε και έλαβε ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λεωνίδας Γκόρος.

(πηγή: iefimerida.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/teachers/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399