Για την εκπαίδευση των Ελληνοπαίδων του εξωτερικού

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο νόμο για την Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση στο εξωτερικό θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 1 Δεκέμβρη, στις 7 το απόγευμα, η Συνομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Γερμανίας και η Πρωτοβουλία Γονέων Ελληνικών Σχολείων Φραγκφούρτης. Οι συνδιοργανωτές καλούν όλους τους ομογενειακούς φορείς, γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές στη συγκέντρωση που θα γίνει στο DGBHaus, Willhelm – Leuschnen Str69, στη Φραγκφούρτη.

«Το μέλλον των παιδιών μας, όπως και το μέλλον της ελληνικής εκπαίδευσης στη Γερμανία, είναι υπόθεση όλων μας και δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να αποφασίσει για εμάς και τo μέλλον των παιδιών μας χωρίς σύμφωνη γνώμη της Ομογένειας. Οι οποιεσδήποτε αλλαγές πρέπει να έχουν την αποδοχή όλων (μαθητών – γονέων – εκπαιδευτικών – φορέων) και να δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά μας να αντεπεξέλθουν ισάξια τόσο στην επαγγελματική όσο και στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση στην Ελλάδα, στη Γερμανία, αλλά και όπου αυτά επιλέξουν», υπογραμμίζει η Συνομοσπονδία.

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/teachers/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399