ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έκκληση για Ελληνόπαιδα που πεινάνε!

Κανείς δεν περίμενε πως θα συνέβαινε στην Ελλάδα. Κι όμως καθημερινά, όλο και πιο συχνά, ακούμε δασκάλους να λένε πως οι μαθητές τους στο σχολείο λιποθυμούν από την πείνα.

Κάτι που μέχρι χθες για εμάς ήταν άγνωστο, τώρα είναι στην πόρτα μας.

Πληθαίνουν καθημερινά οι περιπτώσεις γονέων που «αφήνουν» τα παιδιά τους σε ιδρύματα προκειμένου να μπορέσουν να μεγαλώσουν, ενώ έρανοι φαγητού γίνονται σε πολλά σχολεία της επαρχίας κι όχι μόνο, για ένα πιάτο φαί.

Ναι, ένα πιάτο φαί.

Όπως το ακούτε…

Σε αυτή την τραγωδία…βρίσκονται δίπλα και οι «Γιατροί του Κόσμου»

Η κατάσταση, όπως, λένε, είναι τραγική, αφού πολλοί γονείς δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα στοιχειώδη. Και δεν πρόκειται για παιδιά αλλοδαπών, που θα μπορούσε να πει κανείς ότι δυσκολεύονται, εξαιτίας των ειδικών συνθηκών μετανάστευσης, κάτω από τις οποίες ζουν, αλλά για Ελληνόπουλα. Το πόσο αδυνατούν να τους προσφέρουν τροφή. Έτσι οι «Γιατροί του Κόσμου» κάνουν εκστρατεία τις ηµέρες αυτές για τη συλλογή τροφίµων και βασικών ειδών. Ξέρουν ότι ο κόσµος είναι δύσπιστος µε τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, γι’ αυτό δεν ζητούν χρήµατα, αλλά είδη πρώτης ανάγκης.

(πηγή:prionokordela.gr)

 

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399