Μαθητής πονούσε λόγω ασιτίας

Αναστάτωση επικράτησε χθες το πρωί σε Λύκειο του Ηρακλείου όταν μαθητής ζήτησε την άδεια να φύγει επειδή τον πονούσε το στομάχι του, όπως είπε στον καθηγητή του. Διαπιστώθηκε τελικά ότι το παιδί ήταν νηστικό πάνω από 24 ώρες!

Λίγο πριν τις 12 χθες το μεσημέρι ο μαθητής παρουσιάστηκε στον καθηγητή του ζητώντας να φύγει και να πάει στο σπίτι του επειδή όπως είπε, πονούσε το στομάχι του.

Μετά όμως από σχετικές ερωτήσεις του καθηγητή, διαπιστώθηκε ότι ο μαθητής δεν είχε βάλει το παραμικρό στο στόμα του για πάνω από μια ημέρα, λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η οικογένεια του.

Μετά από συνεννόηση που έγινε με τον μαθητή, του δόθηκαν χρήματα προκειμένου να ψωνίσει και να φάει. Παράλληλα γίνεται μια διακριτική έρευνα για να διαπιστωθεί κατά πόσο οι γονείς του μαθητή αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, έτσι ώστε να υπάρξει βοήθεια με την χορήγηση τροφίμων σε επίπεδο πρώτης παρέμβασης.

(πηγή: creteplus.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399