Στα χέρια του Κάμερον κατάλογος υπόπτων για παιδεραστία

Τηλεπαρουσιαστής παρέδωσε στον Βρετανό πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον, τον κατάλογο με τα ονόματα συντηρητικών πολιτικών που σύμφωνα με διάφορους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης φέρονται να κακοποιούσαν σεξουαλικά μικρά παιδιά.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός εξέφρασε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο να ξεκινήσει στη χώρα του «κυνήγι μαγισσών» έναντι των ομοφυλοφίλων, λίγο αφότου ένας τηλεοπτικός παρουσιαστής τού παρουσίασε

Κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής «Σήμερα το πρωί», στο κανάλι ITV, ο παρουσιαστής Φίλιπ Σόφιλντ έτεινε στον πρωθυπουργό της Βρετανίας έναν κατάλογο με τα ονοματεπώνυμα προσωπικοτήτων του Συντηρητικού κόμματος, «ύποπτων για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων».

«Ελλοχεύει ο κίνδυνος, εάν δεν τηρήσουμε κάποιες αποστάσεις, να ξεκινήσει κυνήγι μαγισσών έναντι των ομοφυλόφιλων στη χώρα μας», υπογράμμισε ο Κάμερον. Και συμπλήρωσε: «Με ανησυχεί πάντως αυτό που κάνετε, να ανασύρετε από το διαδίκτυο έναν τέτοιο κατάλογο… όποιος έχει στοιχεία για παιδεραστία, ας απευθυνθεί στην Σκότλαντ Γιαρντ, που είναι η αρμόδια».

(πηγή: press-gr.blogspot.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399