Επανασύνδεση νερού σε 7μελή οικογένεια

Παρέμβαση στα κεντρικά γραφεία της ΕΥΔΑΠ, στην οδό Αθηνάς, πραγματοποίησαν χτες μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Αγίου Δημητρίου και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στην επιχείρηση, διαμαρτυρόμενοι για τις διακοπές παροχής νερού στις οποίες επιδίδεται η επιχείρηση.

Ενα από τα «θύματα» αυτής της πολιτικής, της διακοπής της παροχής νερού από την ΕΥΔΑΠ, αποτέλεσε και η περίπτωση ενός πολύτεκνου εργαζόμενου που δουλεύει στην καθαριότητα στο Δήμο Αθηναίων, με αποτέλεσμα η επταμελής οικογένεια να έχει μείνει εδώ και μέρες χωρίς νερό, γιατί δεν μπόρεσε να πληρώσει τους σχετικούς λογαριασμούς. Κατά τη διάρκεια παράστασης διαμαρτυρίας, η αντιπροσωπεία που ανέβηκε στα γραφεία της διεύθυνσης απαίτησε την άμεση επανασύνδεση του νερού στην οικογένεια του πολύτεκνου πατέρα, κάτι που έγινε λίγο αργότερα, χωρίς ο τελευταίος να πληρώσει κάτι έναντι.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην ίδια οικογένεια, προ ημερών, η ΔΕΗ ΑΕ είχε διακόψει την παροχή ρεύματος, αλλά με παρέμβαση της Λαϊκής Επιτροπής Αγίου Δημητρίου στη ΔΕΗ την περασμένη Παρασκευή, η επιχείρηση προχώρησε στην επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Χτες το απόγευμα, μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Αγ. Δημητρίου προχώρησαν σε νέα κινητοποίηση ενημέρωσης των κατοίκων της περιοχής του Αγ. Βασιλείου καθώς νωρίτερα, εργολάβοι προσπάθησαν να κόψουν το ρεύμα σε σπίτια. Τα μέλη της Λαϊκής Επιτροπής, μοίρασαν ανακοινώσεις σε καταστηματάρχες και περαστικούς, καλώντας τους σε γενικό ξεσηκωμό.

(πηγή: rizospastis.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399