Έκοψαν το ρεύμα σε νηπιαγωγείο λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών!

Έκοψαν το ρεύμα στο 13ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου, στη λεωφόρο Κνωσού, που φιλοξενεί περίπου 80 παιδιά, έκοψε η ΔΕΗ χωρίς καμιά ειδοποίηση επειδή οι λογαριασμοί του ήταν απλήρωτοι από τον δήμο από την έναρξη του σχολικού έτους.

Ο δήμος Ηρακλείου ενημερώθηκε άμεσα για τη διακοπή και εκφράσθηκε η έκπληξη και η αγανάκτηση από την πλευρά του για πιο λόγο δεν είχε προηγηθεί έστω ένα τηλεφώνημα για την υπόθεση, αλλά κόπηκε το ρεύμα στο νηπιαγωγείο.

Όπως διευκρινίσθηκε από τον δήμο, το νηπιαγωγείο ανήκει σε νέο σχολικό συγκρότημα που παραδόθηκε σ αυτόν τον Σεπτέμβριο του 2012 και δεν είχε ενταχθεί στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών του δήμου αυτό το εξάμηνο.

Ο λογαριασμός είχε έλθει στην επιτροπή Παιδείας, αλλά θεώρησαν ότι θα πληρωνόταν το επόμενο εξάμηνο με αποτέλεσμα να μην εξοφληθεί άμεσα, όμως η ΔΕΗ προχώρησε στη διακοπή. Μετά από τις εξηγήσεις που δόθηκαν και τις διαβεβαιώσεις για την άμεση εξόφληση από τον δήμο, η ΔΕΗ επανασύνδεσε το ρεύμα στο νηπιαγωγείο.

(πηγή: protothema.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399