«Θέλω να πεθάνω»: 13χρονος εθισμένος στο διαδίκτυο πήδηξε στο κενό αφού καβγάδισε με τον πατέρα του

Γράφει ο Θοδωρής Παναγιωτίδης

Ένα 13-χρονο παιδί βούτηξε στο κενό μετά από καυγά που είχε με τον πατέρα του. Σοκαρισμένη η γειτονιά του Βύρωνα

Σοβαρό πρόβλημα εθισμού αντιμετωπίζει ένας 13χρονος ο οποίος βούτηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο του σπιτιού του στο Βύρωνα μετά από καυγά που είχε με τον πατέρα του.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής όταν ο νεαρός καυγάδισε έντονα με τον πατέρα του για τις ατελείωτες ώρες που περνά στο διαδίκτυο. Το παιδί που πέρναγε μερόνυχτα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του, παρακολουθείτο από ψυχολόγο, ενώ κατά τη διάρκεια του καυγά με τον πατέρα του, επιτέθηκε στον πατέρα του, χτυπώντας στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο.

Αντιλαμβανόμενος την πράξη του στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο μπαλκόνι που βλέπει στην οδό Κολοκοτρώνη και πήδηξε από τον τρίτο όροφο φωνάζοντας «θέλω να πεθάνω».

Ο 13χρονος  νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με πολλαπλά κατάγματα στο νοσοκομείο “Παίδων” στο Γουδί, ενώ τον παρακολουθεί ψυχολόγος.

Το παιδί στάθηκε τυχερό καθώς έπεσε πάνω σε καπό ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου.

(πηγή: news247.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399