Μοίρασαν σε παιδιά Δημοτικού σχολείου του Ηρακλείου σάπια φρούτα

Οι εικόνες που δημοσιεύει σήμερα το CretePlus.gr είναι σημερινές και είναι από Δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου. Τα φρούτα που μοιράστηκαν εκεί – στα πλαίσια συγκεκριμένου προγράμματος – ήταν σάπια!

Οι δάσκαλοι και οι 148 μικροί μαθητές που άνοιξαν σήμερα τα κουτιά με τα φρούτα που τους δόθηκαν δεν πίστευαν στα μάτια τους. Πολλά από τα φρούτα που δόθηκαν στους μαθητές ήταν σάπια, ενώ κάποια ήταν εκτός εποχής, δηλαδή είχαν προέλθει από περίσσευμα εμπόρων που τα φυλάνε στους ψυγειοκαταψύκτες!

Οι δάσκαλοι, όπως ήταν λογικό διαμαρτυρήθηκαν έντονα εκφράζοντας τον προβληματισμό τους για το πως τελικά αντιλαμβάνεται κάποιος τη στήριξη του κράτους σε οικογένειες και ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

«Πρόκειται για μια ενέργεια απαράδεκτη. Δεν είναι δυνατόν να μοιράζονται – ούτε κατά λάθος – κουτιά με τρόφιμα ακατάλληλα για να καταναλωθούν. Όταν μιλάμε για μικρά παιδιά, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να αποφεύγονται τέτοια λάθη», αναφέρει δασκάλα του σχολείου, η οποία έστειλε και τις φωτογραφίες, μιλώντας αποκλειστικά στο CretePlus.gr

(πηγή: creteplus.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/teachers/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399