Ραδιοφωνικό περιοδικό για μικρά και μεγάλα παιδιά από το «Δεύτερο Πρόγραμμα» της ERT (ertopen.com)

«Ανέβα μήλο, κατέβα ρόδι» είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής για παιδιά, που ετοιμάζει το Θέατρο του παπουτσιού πάνω στο δέντρο και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 10 με 12 το πρωί από το Δεύτερο Πρόγραμμα του ertopen.com. Με παραμύθια, παιχνίδια, θέματα για βιβλίο, θέατρο, δραστηριότητες, αλλά και φιλοξενούμενους που πάντα έχουν κάτι ενδιαφέρον να πουν. Ένα ραδιοφωνικό περιοδικό για μικρά και μεγάλα παιδιά, που αγαπά τον πολιτισμό, ξετρυπώνει την ομορφιά όπου κι αν κρύβεται και υπενθυμίζει αξίες και ευαισθησίες που συχνά προσπερνάμε μεγαλώνοντας.

Τα παιδιά παίρνουν το μικρόφωνο!

Μια παρέα παιδιών, ο Μέλιος, η Φοίβη, η Ιουλία και η μικρή Ριρίκα, αναζητούν τις εκπομπές για παιδιά που άκουγαν στην αγαπημένη τους συχνότητα, το Δεύτερο Πρόγραμμα, μέχρι τις αρχές του περασμένου Ιούνη. Θέλουν να ξανακούσουν για ενδιαφέροντες χώρους, θεατρικές παραστάσεις, βιβλία, δραστηριότητες, να ξαναπαίξουν ραδιοφωνικά παιχνίδια, να επικοινωνήσουν με παιδιά από την υπόλοιπη Ελλάδα και τον κόσμο. Η επιμονή τους θα τους οδηγήσει στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ… απέναντι, όπου ανακαλύπτουν ότι το Δεύτερο Πρόγραμμα όχι μόνο υπάρχει και συνεχίζει να εκπέμπει, αλλά διαθέτει δύο ώρες κάθε Σάββατο και Κυριακή για όλα αυτά που τόσο τους έλειψαν τον τελευταίο καιρό. Μόνο που αυτή τη φορά, παραγωγοί θα είναι… οι ίδιοι!

Οι τέσσερις φίλοι αναλαμβάνουν να φτιάξουν μια εκπομπή για συνομηλίκους τους. Την ονομάζουν «Ανέβα μήλο, κατέβα ρόδι». Ανασκουμπώνονται, βάζουν τα δυνατά τους κι ελπίζουν, με τη βοήθεια της φιλόξενης, ανοιχτής ΕΡΤ και των ακροατών τους, να τα καταφέρουν!

(πηγή: radiofono.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399