Δίδυμες με διαφορετικό χρώμα

Η μια είναι μαύρη με μεγάλα καστανά μάτια. Η άλλη, ξανθιά με γαλάζια μάτια και ολόλευκο δέρμα. Μπορεί το χαμόγελο τους να μοιάζει όμως όταν στέκεται η μια δίπλα στην άλλη δύσκολα κανείς μπορεί να δει ομοιότητες. Και όμως, η Kian και η Remee είναι δίδυμες που γεννήθηκαν με διαφορά μόλις ενός λεπτού.

Η εξωτερική τους εμφάνιση είναι αποτέλεσμα… των πιθανοτήτων και για την ακρίβεια της πιθανότητας του ενός στο εκατομμύριο του συνδυασμού των γονιδίων των προγόνων τους. Τόσο η μητέρα τους Kylee Hodgson όσο και ο πατέρας τους Remi Horder έχουν λευκές μητέρες και μαύρους πατεράδες. Και το αποτέλεσμα της φύσης και των πιθανοτήτων… τα δυο μικρά αυτά κορίτσια.


Η γέννηση τους είχε προσελκύσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον όταν η περίπτωση τους δημοσιοποιήθηκε από το μαιευτήριο του Μάλι όπου τα δίδυμα κοριτσάκια γεννήθηκαν. Τώρα πλησιάζουν στην ηλικία των επτά ετών και ποτέ δεν έχουν ρωτήσει γιατί δεν είναι ίδιες καθώς δεν έχουν βιώσει την έννοια του ρατσισμού. Η μητέρα τους τονίζει πως απλά αποτελούν το πιο όμορφο παράδειγμα για το πώς θα έπρεπε να είναι οι σχέσεις των ανθρώπων ανεξαρτήτου χρώματος. Και περιγράφει την πρώτη στιγμή που αντίκρισε τα παιδιά της : «…Παρατήρησα πως και οι δυο κόρες μου είχαν πολύ όμορφα μάτια. Για μένα ήταν τα παιδιά μου και ήταν απόλυτα φυσιολογικά. Νόμιζα πως καθώς θα μεγάλωναν θα έμοιαζαν η μια στην άλλη…»

Ο χρόνος ωστόσο το μόνο που έκανε ήταν να τονίσει της διαφορές τους. Το δέρμα της Kian έγινε πιο σκούρο την ώρα που της Remme έγινε ακόμα πιο φωτεινό και τα μαλλιά της παρέμειναν ξανθά. Η μητέρα τους από τους πρώτους κιόλας μήνες που γέννησε τις δυο μικρές… απαντούσε σε ερωτήσεις όπως : «…Ποιανού είναι αυτά τα παιδιά;…».

(πηγή: goodstory.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399