Πάτρα: Απίστευτο!!! Ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΜΕ Αχαΐας δεν ξέρει που θα διδάξει

Κουδούνι με 200 λιγότερους καθηγητές και με λουκέτα. 

Εκατοντάδες μαθητές στην περιοχή δεν ξέρουν που θα φοιτήσουν.

Έναρξη της σχολικής χρονιάς με τα προβλήματα και στα γυμνάσια και λύκεια της περιοχής να παραπέμπουν σε σκηνικό τρίτου κόσμου.

Η σχολική χρονιά για την Πάτρα ξεκινά με 200 εκπαιδευτικούς λιγότερους,  καθώς 130 επέλεξαν τη σύνταξη από την εξαθλίωση, 70 οδηγήθηκαν σε διαθεσιμότητα  ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός αυτών που μετακινήθηκαν από τη δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση

Την ίδια ώρα δεκάδες καθηγητές στην περιοχή δεν γνωρίζουν – παρόλο που η σχολική χρονιά ξεκίνησε σε ποιο λύκειο, ποιας περιοχής και ποιας πόλης τελικά θα διδάξουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του πρώην προέδρου της  ΕΛΜΕ Αχαϊας κ. Σπίνου ο οποίος μετά από 15 χρόνια υπηρεσίας δεν γνωρίζει σε ποιο σχολείο θα διδάξει.

Σε επίπεδο μαθητών το πρώτο κουδούνι βρίσκει δεκάδες να μην γνωρίζουν ποια ειδικότητα ν΄ ακολουθήσουν καθώς σε ότι αφορά στους μαθητές των ΕΠΑΛ για τις ειδικότητες που καταργήθηκαν έχουν την «λύση» να ακολουθήσουν κάποια άλλη και να περιμένουν όταν αποφοιτήσουν να παρακολουθήσουν την ειδικότητα που πραγματικά επιθυμούν σε κάποιο από τα Ιδιωτικά ΙΕΚ!!!


(πηγή: patrastimes.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/teachers/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399