Νεαροί εκβιαστές κατά 17χρονου μαθητή

Δύο δεκαοκτάχρονοι προφυλακίστηκαν στη Κύπρο γιατί με απειλές εξανάγκαζαν μαθητή Λυκείου να τους δίνει χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Ο μαθητής από τον Απρίλιο του 2012 έως και την περασμένη Δευτέρα κρατούσε το στόμα του κλειστό. Ωστόσο αποφάσισε να μιλήσει όταν πριν λίγες ημέρες οι δύο 18χρονοι τον απήγαγαν από το σχολείο και τον μετέφεραν σε σπίτι όπου τον εκφόβισαν για να μην πει τίποτα σε κανέναν.

Νωρίτερα, του είχαν δείξει δύο πιστόλια, λέγοντας πως προορίζονταν για να δολοφονήσουν τους γονείς του. Κατά καιρούς οι νεαροί είχαν πάρει από τον 17χρονο μαθητή, χρήματα, μια τηλεόραση, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, βιντεοκάμερες και κλπ, τα οποία στη συνέχεια πουλούσαν.

Ο μαθητής αναγκάζονταν να «κλέβει» αντικείμενα από το σπίτι του για να τα δώσει στους δύο 18χρονους, οι οποίοι σε μία περίπτωση τον απείλησαν ότι θα τον κάψουν ζωντανό, δείχνοντας του ένα μπιτόνι με βενζίνη.

Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τους νεαρούς οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο δικαστήριο. Κατά την ανάκριση παραδέχθηκαν την διάπραξη των αδικημάτων.

(πηγή: briefingnews.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/teachers/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399